Curs de Novel·la Breu: en funcionament a Premià de Mar i a punt a Premià de Dalt

2018-11-05

Després de les dues jornades formatives, dutes a terme els dies 7 i 9 de novembre a l'escola el Pilar (gràcies per cedir-me un espai) i  a l'Espai Versàtil respectivament, ja s'ha iniciat el curs de novel·la breu a Premià de Mar, des del dimecres 14 al Versàtil. Encara queden places i les sessions que us hagueu perdut es poden recuperar virtualment, veniu al Versàtil el dimecres a les 18.00 o feu-ho a través del formulari que trobareu aquí.

Ja que hem pogut dur a terme aquest curs, ens hem decidit a provar de tirar-lo endavant també a Premià de Dalt, al Club Emprèn, l'espai de coworking municipal, gestionat per la Fundació Molí, situat a l'antic ajuntament de Premià de Dalt (Plaça de la Vila, 1). La sessió informativa tindrà lloc el dimarts que ve a les 18.00 i el curs començarà el següent, dimarts dia 4 de desembre, a les 17.30. Us animem a participar-hi.

  • Per assistir al curs, si hi esteu convençuts, cal inscriure's però no així per les jornades informatives.
  • El límit d'edat per aquest curs de novel·la breu és, més o menys, dels quinze anys cap amunt.
  • Les inscripcions es podran fer tan virtualment (a través del web martinsroom.com) com presencialment assistint a la jornada informativa o a la primera sessió del curs.
  • El curs, així com la informació que es sol·liciti, es poden dur a terme tan en català com en castellà, doncs es contemplen ambdues llengües com a vehicle d'expressió escrita.
  • Els tallers no es duran a terme si no hi ha un mínim d'inscrits, així com tenen també les places limitades per una qüestió de capacitat de treball.