SERVEIS

CORRECCIÓ D'ESTIL

Treball extens de revisió d'un manuscrit (novel·la, assaig, article divulgatiu, col·lecció de relats), que té en compte la intenció del text (què es busca), el públic a qui va dirigit i el medi en el qual es publicarà. S'ofereix una perspectiva crítica per entendre i fer entendre l'escrit i s'acompanya de correccions sobre el paper, suggeriments directes i de modificacions explicatives i amb diferents opcions de canvi. Es tracta d'una revisió tècnica, no valorativa.

REDACCIÓ DE CONTINGUTS

Creació de textos amb propòsit publicitari o d'altres formes de comercialització o difusió. Per blocs, revistes, serveis de màrqueting, fullets, catàlegs, cartes, discursos ... Es busca la informació necessària, s'analitza el públic a qui va dirigit i es redacta perquè resulti atractiu i compleixi els propòsits de el lloc en el qual serà difós.

INFORMES DE LECTURA

Un Informe de Lectura és el retorn que es fa, des d'un punt de vista tècnic i crític, d'una obra abans que aquesta hagi estat editada, per tal d'avaluar la seva viabilitat editorial i comercial, aportant suggermiments i propostes de millora. És un informe valoratiu.

LECTORS ZERO

Si la correcció d'estil o l'informe de lectura es consideren massa, el servei de Lectors 0 ofereix la lectura del manuscrit i un informe crític menys detallat que un informe, orientatiu i que permet veure què entén qui llegeix la nostra obra, abans d'enviar-la a agències o editorials.

El preu de cadascun dels serveis és diferent i va en funció del nombre de paraules, així com del tipus de text. El termini de lliurament vindrà determinat, a més, per la cua de treball.

Licencia de Creative Commons
Este obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.